top of page
Search

Retrats per encàrrec

M'alegra comunicar-vos que ara a la meva web està disponible un nou servei que em fa molta il·lusió començar, ja que es tracta de la possibilitat de fer retrats per encàrrec amb diferents formats i preus.


Com sabeu, de petit sempre m'agrada el dibuix i la pintura, també vaig tenir certa obsessió per les cares, per això practicava molt el dibuixar ulls, nassos, boques, expressions... Ara, de grandet em va sorgir un gran interès per estudiar-ne d'altres mestres de la pintura reconeguts com Velázquez, Rembrandt, FransHals, John Singer Sargent...per mi els millors retratistes de la història. Realitzar algunes rèpliques dels seus quadres ha incrementat la meva capacitat per pintar cares i trobar el meu propi estil, personalment m'agrada que els retrats siguin lluminosos i amb una pinzellada una mica abstracta per no caure a l'hiperrealisme, ja que personalment em sembla un estil molt fred .


Fer un encàrrec és molt fàcil, cal anar a l'apartat RETRATS a la meva web i hi trobareu un mail per enviar la teva fotografia o per comunicar-te amb mi sobre els detalls de l'encàrrec.


Hi ha dos tipus de format, el primer és un format de llenç pla i lleuger que permet un preu més econòmic i un enviament molt simple a casa teva, ideal per a regals.


El segon format, és el típic llenç amb bastidor en diferents mides, aquest format més gran permet crear amb una qualitat més alta i va acompanyat d´un embalatge premium, una magnífica caixa farcida d´escuma per protegir la pintura i que permet fer enviaments sense problemes amb una gran qualitat a la presentació.


Per fer l'encàrrec cal fer una paga i senyal en funció de la mida i el format que el client esculli, un cop fet el primer pagament i l'enviament de la foto es començarà a pintar el retrat. Un cop finalitzat el quadre s'haurà de fer el pagament restant abans que la pintura arribi a casa teva, el preu inclou l'embalatge i el transport.


Això és tot, espero que us agradi i aviat us animeu a fer la vostra comanda. Salutacions a tots!


Més informació a l'apartat RETRATS del menú.

Comments


bottom of page