top of page
Search

Fira Internacional a Barcelona

Emocionants notícies pels amants de l'art! Aquest abril, del 5 al 7, tindran l'oportunitat d'admirar tres de les meves obres a la prestigiosa Fira Internacional d'Art que se celebra a Barcelona.


És un honor per a mi formar part d'aquest esdeveniment tan destacat, on artistes de tot arreu comparteixen la seva creativitat i talent.


L'exposició de les meves obres en aquesta fira representa un moment important en la meva carrera artística. Cada peça reflecteix la meva passió, la meva visió i la meva dedicació a l'art,i estic segur que serà una experiència enriquidora per a tots els assistents. Presentaré dos retrats de dona, "Mirada al Mar" i "La noia del cabell vermell" i també un quadre abstracte que porta per títol "Trencadís"


Si esteu a Barcelona o planegeu visitar la ciutat durant aquests dies, us convido cordialment a que us animeu a visitar a aquesta gran exposició d'art. Serà una oportunitat única per explorar diferents formes d'expressió artística i descobrir noves inspiracions.


No us perdeu l'oportunitat de ser part d'aquesta experiència única! Espero veure-us a la Fira Internacional Art3f aquest abril a la muntanya màgica de Montjuïc!


Ens veiem allà!

Comments


bottom of page