top of page
Search

El meu primer llibre!


Em fa molta i·lusió anunciar que he publicat el meu primer llibre a Amazon. No es tracte d'un llibre d'art, més aviat és un llibre de desenvolupament personal i espiritual. Té a veure amb les lliçons que he anat aprenent al llarg de la meva vida que m'han ajudat a sortir de les crisis que he tingut, sobretot relacionades amb la meva salut.


Ha passat un any des de els primer esbossos i esquemes que vaig fer i en els 2 últims mesos he treballat de valent per poder publicar el llibre en català, castellà i anglès.


Es un llibre ideal per aquelles persones que desitjen o necessiten fer un canvi de perspectiva o per persones que es dediquen a la salut mental. Es una guia de fàcil lectura i plena de bons consells per realitzar una transformació vital. El podeu trobar en format llibre i ebook, espero que el compreu i el disfruteu.
Comments


bottom of page