top of page
Search

Nova botiga online!

M'alegra comunicar que per fi disposo de la meva pròpia botiga en línia per vendre exclusivament la meva obra a través d'internet i de forma molt senzilla, com a mi m'agrada.

Avui dia internet permet que els artistes moderns puguin tenir un tracte més directe amb el client i vendre en línia amb una facilitat mai vista anteriorment. Crec que pot ser un gran avenç per al món de l'art i una gran oportunitat per a tots els artistes que volen vendre i trobar clients,

A la botiga Noël Kin trobareu les obres disponibles per vendre, fem enviaments a qualsevol lloc del món ia totes les compres s'hi inclouen les despeses d'enviament i un embalatge premium especial per transportar i protegir obres d'art. Les caixes són de cartró dur i vénen amb tres capes d'escuma, per la qual cosa l'obra queda totalment protegida de possibles cops durant el transport, són ideals també per fer regals. Les obres es venen sense emmarcar.

Comprar a la botiga és molt fàcil, només cal seleccionar l'obra desitjada i fer clic a AGREGAR AL CISTELL i seguidament FINALITZAR LA COMPRA. Indepensable emplenar les teves dades per procedir al pagament. El pedidi es prepararà en uns dies i després cal sumar els dies de transport en funció del país a què és enviat. El més normal és que arribi entre 3-7 dies a casa teva.

Si t'encanta la pintura, ets col·leccionista o t'agrada invertir en art ara ho tens més fàcil que mai.

Periòdicament afegiré més obres originals a la botiga, és oberta les 24 hores tot l'any! Enviaments a tot el món!

www.noelkin.com/store

  • GASTOS DE ENVIOS INCLUIDOS

  • EMBALAJE PREMIUM INCLUIDO

  • PAGOS SEGURO CON TARJETA DE CREDITO Y PAYPAL

bottom of page