top of page
Search

La meva primera exposició


Aquest post és un record entranyable a la meva primera exposició feta durant el Nadal de l'any 2007, amb 27 anys.

Noël Kintana Gran Format era una recopilació dels meus quadres de grans dimensions i incloïa també algunes còpies d'artistes com Picasso o Velázquez. El recinte on es va celebrar aquesta exposició va ser El Museu de la Pell d'Igualada (Museu de la Pell).

Va ser una experiència bella poder mostrar una feina en què vaig dedicar alguns anys de la meva vida. En aquella època era un pintor molt creatiu que gaudia de pintar sense importar gaire la tècnica, a la qual m'ha anat enfocant molt més els meus últims anys. De tota manera, tinc un bon record d'aquella època més jove on m'expressava amb passió amb grans teles plenes de color.

Espero que us agradi! Salutacions


bottom of page