top of page
Search

Noi amb pipa


Interpretar la manera de procedir d'un altre artista sempre és difícil però de tant en tant m'agrada posar-me a prova i intento copiar alguna obra mestra simplement per diversió i també perquè sempre s'aprèn alguna cosa nova durant el procés, . En aquest cas he triat Pablo Picasso i el seu famós quadre “Muchacho con pipa” pintat el 1905. He de dir que ha estat més difícil del que jo esperava i he hagut de dedicar més temps del previst. Picasso m'agrada perquè els seus quadres solen ser menys exigents pel que fa a tècnica pictòrica i en pintar amb més llibertat fa que les seves pintures siguin més emocionals per a l'espectador que un quadre molt tècnic. Des del principi no volia obsessionar-me a fer-ne una còpia exacta fins a l'últim detall sinó més aviat captar l'essència de la pintura i la manera com va ser pintada. He aprofitat per fer un enregistrament en vídeo de tot el procés que aviat penjaré a la web ia les xarxes socials. Espero que us agradi!


bottom of page