top of page

Cursos i activitats

ART & WINE

Activitat artística ideal per colles d'amics, aniversaris, grups d'empreses i comiats de solter. Vine i pinta un quadre amb pintura acrílica mentre fas una copa amb els teus companys. Música, art, copeta i diversió tot en un!

Grups de 8-10 persones

Inclou material, tela, pintures i beguda

Price

Duration

350 €

2 hores

Curs de dibuix per nens

Apren a dibuixar amb Noël Kin. Farem exercicis per activar l' hemisferi dret del cervell perque la teva capacitat per dibuixar aumenti de forma natural. Al final del curs seras capaç de dibuixar qualssevol cosa que vegin els teus ulls i podras dibuixar retrats espectaculars

Price

Duration

40 € / mes

3 mesos

Classes particulars de dibuix i pintura a l'oli


Et puc ensenyar a dibuixar en 10 sessions, et garanteixo resultats i sinó et torno els diners.

Faig classes particulars de pintura a l'oli, ideal per persones que vulguin apendre els secrets d'aquesta tècnica o per alumnes de Belles Arts que es vulguin preparar millor. Amb mi t''estalviaras tots els errors que cometen els aficionats al pintar.

Price

Duration

40 €

1 hora i mitja

SESSIONS DE DIBUIX AMB MODEL

Dibuixarem la figura humana en grups de 20 persones màxim. Per disfrutar del dibuix i fer tertulia entre aficionats a l'art. Vine sol o amb els teus amics!

Price

Duration

12 €

1 hora i mitja

Curs de dibuix per adults

Apren a dibuixar amb Noël Kin. Aquest curs està dirigir a totes les persones que vulguin apendre a dibuixar de zero o que ja tenen certa experència pero encara volen millorar més les seves habilitats. Farem exercicis de dibuix per activar l' hemisferi dret del cervell, resoldrem pas a pas tots els problemes que puguin sorgir quan dibuixem. L'objectiu final del curs es que siguis capaç de dibuixar qualssevol cosa que vegin els teus ulls, despres d'unes sessions amb mi estaras preparat per dibuixar persones i retrats espectaculars.

Price

Duration

40 € / mes

3 mesos

Curs Online de pintura a l'oli (Español / English)

Disposem d'un curs online de pintura on s'expliquen tots els fonaments de la pintura a l'oli en un video de 2 hores. Aquest curs està en espanyol i subtitulat en anglès.

Price

Duration

49 €

2 hores

KINART.jpg
bottom of page